woensdag 18 juli 2012

Huisvuil seniorencomplex Albrechtstaete in Koudekerk opgehaald!

De in de afvalruimte van seniorencomplex Albrechtstaete in Koudekerk aanwezige overvolle containers zijn geleegd. Een container was 3 weken niet meer geleegd, de andere 2 weken. Heel veel meldingen zijn gedaan aan de Gemeente Rijnwoude, Cyclus, en de eigenaar van het complex, Habeko Wonen.

De hygienische situatie was onhoudbaar aan het worden, met name omdat ook vloeistoffen uit de containers lekten. Een bewoonster was door de zeer onfrise omstandigheden in de afvalruimte onwel geworden. Voor het deponeren van vloeistoffen, al dan niet verpakt, is de overast veroorzakende bewoner verantwoordelijk.

Bewoners van Albrechtstaete vinden dat de afvalruimte door de verhuurder onvoldoende wordt schoon gehouden. Hiervoor worden servicekosten betaald.

Het ophalen van het huisvuil door Cyclus verloopt al sinds het begin van de contractperiode moeizaam, en keren problemen, na een periode dat het ophalen van het huisvuil redelijk verloopt, telkens weer terug, en blijkt dan ook vaak hardnekkig. Cyclus herstelt het verzuimen van het ophalen van het huisvuil niet adequaat.

Aan de telkens terugkerende problemen met de onhygienische omstandigheden moet een einde komen.


Geen opmerkingen: