donderdag 15 maart 2012

OV oplaadpunt in Albert Heijn Koudekerk

In Albert Heijn is een OV oplaadpunt geinstalleerd. Met deze voorziening gaat een lang gekoesterde wens vanuit de Koudekerks bevolking in vervulling.

Het oplaadpunt maakt gebruik van het mobiele netwerk van Vodafone, dat tot enige tijd geleden moeizaam bereikbaar was voor Koudekerkse gebruikers, vanwege de veraf gelegen plaatsing van de zendmast. Door de plaatsing van de zendmast in de woonkern van Koudekerk is dit probleem ten einde.

Tot de plaatsing in Albert Heijn waren de gebruikers van het openbaar vervoer afhankelijk van het OV oplaadpunt in supermarkt Hoogvliet in Hazerswoude Rijndijk. Dit was voor met name ouderen erg lastig. Er wordt inmiddels door het langdurig ontbreken van een OV oplaadpunt in Koudekerk, wel veel gebruik gemaakt van het automatisch opladen.

Albert Heijn Koudekerk heeft nu dus een uitstekende nieuwe service voor de Koudekerkse gebruikers van het openbaar vervoer geintroduceerd.

Hiermee is een win win situatie gecreƫerd voor zoewel Koudekerkers als Albert Heijn, want het OV oplaadpunt bij Hoogvliet betekende natuurlijk ook dat deze supermarkt, door de aanwezigheid hiervan, en het ontbreken van een OV oplaadpunt in Koudekerk, profiteerde van Koudekerkse gebruikers hiervan.

Geen opmerkingen: