vrijdag 18 maart 2011

Daniel en Vincent Bakker zien mogelijkheden in een levensvatbare exploitatie het Anker

Binnen B&W van Rijnwoude, en de Gemeenteraad leven ideeën om multifunctioneel centrum het Anker in Hazerswoude Rijndijk te slopen, en een medisch centrum voor Hazerswoude Rijndijk en Koudekerk op deze locatie te laten verrijzen. De Gemeente Rijnwoude vindt dat het subsidiëren van het Anker een te zwaar beslag legt op de begroting.

De huidige beheerder is er niet in geslaagd om het Anker minimaal kostendekkend te exploiteren. Dit wekt bevreemding omdat een dergelijke voorziening in de andere kernen van Rijnwoude wel explotabel is gebleken.

Daniel en Vincent Bakker hebben een exploitatieplan ingediend aan de hand waarvan zij menen wel een levensvatbare explotatie te kunnen opzetten. De geboden diensten van de huidige explotant zijn onbekend bij de bevolking. Er wordt al in geen tijden moeite gedaan om zich te profileren.

Daniel en Vincent hebben ideeën die het Anker wel op de kaart kan gaan zetten, en wordt het centrum dan een ontmoetingsplek voor velen. Deze plannen genieten bijval vanuit de bevolking, en verdienen zij een eerlijke kans.

Geen opmerkingen: